51212 Atualizações no E-mail

Pesquisar este blog

sexta-feira, 26 de agosto de 2016

... Омега Антихрист - Христ АЛФА

... Једна ствар коју сматрам да је погрешна у свим књигама које говоре о Антицхрист митологије, који је буквално лице ће бити нешто једнак или већи од Бога. Антихрист већ зна да ће бити поражен, онда, из ког разлога би постојала?


... Логика је да зло као људи схвате заправо не постоји. Овај свет је привремена ствар, у свим облицима, за сва људска и биолошки ентитети осуђен на смрт. И наставак ове постојања свести биолошких субјеката схвата у нешто веће и од овога постојања. Смрт је природан начин за еволуцију душе и постојање ове реалности. Али живот и смрт су у процесу равнотеже на овој планети уколико се не догоди велика катаклизма.

... Дакле, са овим привременим постојања, постојала је крај свему, а време није неопходно да људски субјекти постоји више на овај начин, на овој планети иу овом облику вибрација.
Убрзо физицко лице које би требало сличан предатора у природи, имаће улогу да изазове изумирање људског живота на овај начин и свету. Као и након што је ентитет ће бити уништена, она ће да уради свој крај. И то је само по себи функција, почетак и крај, што се правда као физичко лице и која чини целине. Антихрист као Христ рођен у току, и Божјег стварања, и да ће имати свој крај након манифестује почетак његове функције. Убрзо антихрист и стварање Божје воље, баш као што је Христос. Нешто није у реду, или део овог универзума и Бога не желимо никакве, јер да јесте.... Ја ћу објаснити више аналогију са визијама и открића Царнивале.
Када имате више слободног времена. ... Увек је било Кућу светлости и таме кућу, и они имају исто порекло, и спајају се у истом циљу. Разарање је неопходна за стварање тхере.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

DESTAQUE

... AntiCristo ÔMEGA - Cristo ALPHA

... Uma coisa que acho errado em todos os livros que falam da mitologia do antiCristo, que está entidade seria literalmente algo igual o...